LIDO PIZZARIA

Recentreview


3,5 stjerner ud af 1061 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Lido Pizzaria. Vil du vide mere? Få mere at vide

27 jun 2024 at 15:01 God pizza som altid
7 jun 2024 at 21:34 Lækker pizzaer som altid
29 maj 2024 at 21:09 Lidos pizzaer er rigtig gode og sprøde og idag ville vi så prøve deres kyllingeboks. Det var ærligt talt så trist og uappetitligt at se på at vi smed det hele ud efter et halvstykke kylling. Kødet så gråt ud og lignede kogt kød. Føj ! Nul stjerner !
28 maj 2024 at 19:17 Plejer at være stor fan, men idag var maden 40 min forsinket (hvilket er længe med små børn!) og da det kom var maden kold :-(
4 maj 2024 at 19:14 Hentede selv denne gang. Lækre pizza og rulle dejlig varme. Det eneste jeg undrer mig over er at jeg betaler 4 kr. for en pose igennem appen, som jeg ikke får. Og jeg kan ikke fjerne markeringen.
26 apr 2024 at 23:06 De skulle være klar kl 19, kom kl 20. De var kolde, vi fandt et stk plastic i den ene pizza, Der bestiller vi ikke fra igen, ikke succes
16 mar 2024 at 23:30 Lido Pizzaria er fantastisk hver eneste gang - uanset hvad man vælger fra menuen, så skuffer de aldrig!
24 feb 2024 at 12:43 25 kr for levering, bor 1 kilometer væk, levering ville tage halvanden time, de ender med at komme over en halv time for sent, det vil sige over 2 timers ventetid. Man får ikke engang et opkald om forsinkelse eller kompensation i form af sodavand.
4 feb 2024 at 8:48 Hurtig levering, brandvarm mad, dejligt hjemmelavet brød i rullekebab.
20 jan 2024 at 16:54 Vi bestilte 3 pizzaer. 2 ud af de 3 var super gode, med masser af fyld og dejlig varme. Min salatpizza not so much. Den var ikke lige så varm som de andre. Sparet på fyldet, og tør, så det eneste der gjorde den kunne glide ned var dressingen. Sorry!
12 jan 2024 at 19:08 Jeg tror ikke det tog 1,5 time fra bestillingen til pizzaen var bagt. Der virkede som om den var bagt ret hurtigt efter bestillingen og så havde været med buddet rundt på en længere tur. lun, men også ret tør. Det plejer ellers at være noget bedre.
16 dec 2023 at 12:54 Pizzaerne er nogenlunde, men den indbagte pizza var en “åben pizza”, der næsten kun bestod af dej. Leveringstiden gik også 25 minutter over tid.