LIDO PIZZARIA

LIDO PIZZARIA

Bestil mad online

Recentreview


4 stjerner ud af 925 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Lido Pizzaria. Vil du vide mere? Få mere at vide

23 jun 2022 at 18:58 Der lå en elastik midt i burgeren
17 jun 2022 at 21:11 Pizzaerne var desværre ret kolde ved ankomst. Deep-pan lignede en helt almindelig flad pizza.
18 apr 2022 at 18:12 Burgeren badede i dressing og var så fugtig. Bøffen var en fryse bøf som var kedelig og sej at komme igennem. Pommes fritterne var okay, men halvdelen var slatne
5 apr 2022 at 16:20 Alt var okey og smagte godt
4 apr 2022 at 20:52 Bestilte og betalte for ekstra ost i begge vores pizzaer. Men det blev ikke opfyldt. Stor pommes frites var ikke særlig stor til gengæld dyr og slatten. Vi bestiller nok ikke derfra igen, desværre.
30 mar 2022 at 20:41 Hurtig lev. Burger og pomm f smagte dejligt. :-)
29 mar 2022 at 19:07 Pommes frites var krydrede og sprøde. Burgeren var lækker og smovset. Grillkylling var rigtig god. Altid hurtigt og venlig levering i hverdagene.
19 jan 2022 at 20:06 De havde lavet den forkerte pizza til mig og afleverede en halv portion brændte pommes frites sammen med. Det tog dem 40 min at komme med den rigtige pizza og en hel portion ikke-brændte pommes (på en onsdag). Dette har jeg betalt 140 kr for.